Contactgegevens
MKB Nederland dossier     International site

Veelgestelde vragen

MUZIEKRECHTEN

Wanneer kan ik de Buma/Stemra & Sena licenties beëindigen?

Tenzij anders met u overeengekomen kunt u per maand de licenties beëindigen maar let op: dit geldt alleen als u voor 100% rechten-inclusieve muziek op het werk kiest. Wilt u onze muziekkanalen afwisselen met bijvoorbeeld reguliere radioprogramma's dan bent u verplicht de licentiekosten van de Buma/Stemra & Sena te blijven voldoen.

U kunt uw huidige licenties opzeggen via info@mijnlicentie.nl.

Vermeld in de e-mail duidelijk uw licentienummers, uw NAW gegevens en dat u vanaf heden gebruik maakt van de muziek van Tribe of Noise.

Wat houdt het certicaat in dat ik bij mijn bestelling ontvang?

In het certificaat, uitgegeven door Tribe of Noise, wordt nogmaals helder uitgelegd dat u rechten-inclusieve muziek geleverd krijgt. Bij eventuele controle van Buma/Stemra & Sena kunt u deze overleggen.

MUZIEK

Hoe wordt de muziek samengesteld?

Muziektijdenshetwerk.nl heeft de beschikking over een aantal gerenommeerde, professionele DJs, die dagelijks de programma's samen stellen. Zij voegen voor u ook automatisch nieuwe muziek toe die uitkomt en past binnen het programma. U heeft hier zelf geen omkijken naar.

Ik wil zelf graag een nummer kiezen, kan dat?

Muziektijdenshetwerk.nl is ontwikkeld om het u zo makkelijk mogelijk te maken zodat u geen omkijken meer heeft naar de keuze en het afspelen van muziek. Het kiezen van een specifiek nummer is binnen dat concept niet mogelijk. U kunt er van op aan dat de muziekkanalen aantrekkelijk en herkenbaar geprogrammeerd zijn.

Kan ik muziek downloaden?

De muziek wordt via het internet doorgegeven naar uw internetradio en wordt niet opgeslagen. Downloaden is dus niet mogelijk.

CONTRACT / ABONNEMENT

Waarom Muziektijdenshetwerk.nl ?

Muziektijdenshetwerk.nl is de makkelijkste en beste manier om passende muziek in uw zaak te krijgen. Bij veel grote winkelketens is dit heel normaal en is muziek een vast onderdeel van de marketingactiviteiten. Muziek versterkt de sfeer in uw zaak en stelt klanten op hun gemak. Waarom zou dat alleen voor grote bedrijven mogelijk zijn?

Muziektijdenshetwerk.nl neemt u de zorg uit handen voor het kiezen en aanschaffen van de juiste muziek en door gebruik te maken van een speciale internetradio en uw bestaande ADSL of kabel internetverbinding is het ook nog eens een stuk voordeliger en makkelijker dan traditionele oplossingen via satelliet of via periodieke CD updates en muziekcomputers.

Bovendien hoort u op de muziekkanalen van Muziektijdenshetwerk.nl geen Dj's, reclames (van uw concurrent) of andere onderbrekingen.

Wat is de levertijd?

De levertijd van de internetradio inclusief de streaming muziekkanalen (voorgeprogrammeerd) is maximaal 5 werkdagen.

Hoe lang duurt het abonnement?

Het abonnement op de streaming muziekkanalen bij de levering van de internetradio duurt 12 maanden. Het abonnement wordt automatisch verlengd met 12 maanden tenzij u 1 maand voor het einde van de looptijd schriftelijk uw contract heeft beëindigd. Het verlengingscontract is per maand opzegbaar en geldt voor de levering van de muziekkanalen. De aanschaf van de internetradio is een eenmalige aanschaf.

Ik heb meer zaken en wil overal Muziektijdenshetwerk.nl

Geen probleem. Voor iedere zaak bestelt u Muziektijdenshetwerk.nl en op iedere locatie sluit u de internetradio op dezelfde manier aan.

Ik ga verhuizen. Hoe zit dat met de muziek?

De muziek verhuist gewoon met u mee. Zorg er voor dat u op uw nieuwe locatie ook een ADSL of kabel internetaansluiting heeft. Het maakt niet uit van welke provider. U sluit daar op de bekende manier de internetradio en uw versterker weer aan en de internetradio zal automatisch weer contact zoeken met Muziektijdenshetwerk.nl Vergeet niet uw gewijzigde adresgegevens aan ons door te geven.

Hoe zeg ik mijn abonnement op?

Er is sprake van een abonnementsduur van 12 maanden. Het abonnement wordt automatisch verlengd met 12 maanden tenzij u 1 maand voor het einde van de looptijd schriftelijk uw contract heeft beëindigd. Het verlengingscontract is per maand opzegbaar. Uw opzegging kunt u sturen naar:

Notice BV
Willem Fenengastraat 21
1096 BL Amsterdam

Vergeet niet uw klantnummer en het serienummer van uw internetradio te vermelden.

OVERIGE

Ik wil mijn eigen reclames in de muziekkanalen?

Dit is tegen meerkosten mogelijk. Neem daarover contact met ons op.

TECHNIEK

Moet ik iets in mijn modem instellen?

Nee, in principe hoeft u niets in uw modem in te stellen.

Hoelang is de garantie op de internetradio?

De standaard garantie op de internetradio is 12 maanden.

Ik wil een vast IP-adres instellen?

De keuze voor een vast of dynamisch (DHCP) IP adres kan worden gemaakt in het set up menu dat u doorloopt op het moment dat de internetradio voor het eerst wordt geïnstalleerd. Via de toetsen op de internetradio bepaalt u dan het door u gewenste adres. De voorkeur heeft installatie met een dynamisch IP adres (DHCP).

Mijn internetverbinding maakt onderdeel uit van een VPN netwerk. Gaat dit wel werken?

De internetradio van Muziektijdenshetwerk.nl moet rechtstreeks toegang hebben tot internet. Bij een VPN netwerk is dit waarschijnlijk niet het geval. Overleg dit met uw leverancier, of leg een tweede internetverbinding aan specifiek voor Muziektijdenshetwerk.nl

Moet ik mijn firewall uitzetten?

Nee, dat hoeft niet. Wanneer u kunt internetten, kunt u ook luisteren naar muziek van Muziektijdenshetwerk.nl Zorg er voor dat bij twijfel poort 80 in uw firewall open staat.

Wat doe ik bij een internetstoring?

Bij een internetstoring kan de internetradio geen contact maken met de servers van Muziektijdenshetwerk.nl Bij een internetstoring moet u dat melden bij uw internet leverancier (internet service provider). Wanneer de storing verholpen is, gaat de internetradio automatisch weer spelen. Deze blijft namelijk contact zoeken, net zo lang tot dat de verbinding hersteld is.

Moet ik de Internetradio zelf programmeren?

Zo lang u een abonnement bij Muziektijdenshetwerk.nl hebt, hoeft u zelf geen kanalen te programmeren.

Werkt de Internetradio ook draadloos?

Nee, deze werkt niet draadloos (WiFi). De storingsgevoeligheid van een draadloos netwerk zijn te groot.

Hoe snel moet mijn internetverbinding zijn?

Uw internetverbinding moet minimaal 2024/512 zijn. Het maakt niet uit bij welke provider. Het maakt wel uit of er nog andere zaken op deze lijn worden uitgevoerd. Als u bijvoorbeeld gelijktijdig zware bestanden aan het downloaden bent, kan dit de kwaliteit van Muziektijdenshetwerk.nl beïnvloeden. Hoe hoger de beschikbare bandbreedte, hoe beter het is.

Ik heb geen internet op de zaak, wat nu?

Zonder internet kunt u geen gebruik maken van Muziektijdenshetwerk.nl Zorg er voor dat eerst uw internet service is opgeleverd voordat u aan de slag gaat met Muziektijdenshetwerk.nl