Contactgegevens
MKB Nederland dossier     International site

internetradio

De verschillende muziekkanalen op onze internetradio zijn samengesteld uit muziek van Tribe of Noise. Opkomende artiesten van over de hele wereld.

Een team van gerenommeerde en professionele DJ's die al vele jaren programma's samenstellen voor zakelijke muziekkanalen staan garant voor de kwaliteit. Zij voegen periodiek voor u ook nieuwe muziek toe. U heeft hier zelf geen omkijken naar.

De internetradio heeft op dit moment 3 kanalen:

  • current chart
  • mainstream pop
  • easy

certificaat

Rechten-inclusief

U krijgt van ons een certificaat waarin nogmaals onze licentie en de voorwaarden staan toegelicht. Bij eventuele controle van Buma/Stemra & Sena kunt u deze overleggen.

luister naar de demo

Muziek versterkt, zoals u weet, de sfeer in uw zaak en stelt klanten op hun gemak. Om alvast in de stemming te komen vindt u hieronder een aantal demo muziekkanalen. Klik op de links om de demo te starten.

Pop
Chart
Lounge



licenties

Als u op de zaak muziek draait uit het repertoire vertegenwoordigd door Buma/Stemra (componisten, tekstdichters en muziekuitgevers) & Sena (naburige rechten van uitvoerende kunstenaars en producenten van geluidsdragers) bent u verplicht licenties af te sluiten.

De muziekkanalen van Muziektijdenshetwerk.nl zijn samengesteld uit een selectie van Tribe of Noise artiesten/muziek. Deze selectie wordt periodiek door ons gecontroleerd, is rechten-inclusief, en valt buiten de licenties van Buma/Stemra & Sena.

Belangrijk!

U kunt per maand de licentie(s) met Buma/Stemra & Sena opzeggen als u gebruik wilt maken van onze rechten-inclusieve muziekkanalen. Maar, wilt u de muziekkanalen afwisselen met bijvoorbeeld reguliere radioprogramma's dan bent u verplicht de licentiekosten van de Buma/Stemra & Sena te blijven voldoen.

U kunt uw huidige licenties opzeggen via info@muzieklicentie.nl.

Vermeld in de e-mail duidelijk uw licentienummers, uw NAW gegevens en dat u vanaf heden gebruik maakt van de muziek van Tribe of Noise.